Iată cum să construiești și cât costă un supermarket!

Iată cum să construiești și cât costă un supermarket!

Construirea unui supermarket este un proces antrenant. Pentru a te asigura că oferi servicii de calitate și răspunzi nevoilor oamenilor, este important ca supermarketul pe care îl construiești să arate bine, să fie organizat și să fie compartimentat astfel încât munca angajaților și traseul clienților să se realizeze eficient și rapid.

Cum construiești supermarketul potrivit?

Dacă ai primit toate autorizațiile necesare, mai ai câțiva pași de făcut. Cel mai important este construcția propriu-zisă a supermarketului, căci o locație fizică este esențială pentru a atrage mai mulți clienți. Iată de ce:

  • oamenii vor să vadă fizic produsele pe care le cumpără pentru a se asigura că li se potrivesc și sunt utile;
  • îi vei putea atrage mai ușor dacă îți văd mereu clădirea când trec pe stradă. De aceea vei avea nevoie de o construcție măreață dar, în același timp, potrivită tendințelor actuale.

Va trebui să construiești o clădire spațioasă, adaptată stilului pe care vrei să îl abordezi în supermarketul tău. Asigură-te că ai proiectat o clădire de dimensiuni medii spre mari, căci supermarketurile se extind rapid și vei fi dezavantajat dacă încerci ulterior să lărgești spațiul deja construit. 

Optează pentru varianta cea mai ușoară, așa că alege de la început să construiești o clădire de tip hală sau de tip fabrică spațioasă, cu loc destul pentru desfășurarea activității comerciale, pentru munca angajaților de la birou și pentru alte nevoi pe care este posibil să apară pe parcurs.

Cât costă să construiești un supermarket?

Prețurile variază în funcție de amploarea proiectului și de constructorii pe care îi alegi. Asigură-te că banii pe care îi furnizezi constructorului vor fi cheltuiți pe materiale și muncă de calitate, căci supermarketul trebuie construit să reziste. Bazează-te pe STAIF Construct dacă vrei să fii sigur că ți-ai investit banii eficient, iar rezultatele la care te aștepți pot deveni rapid realitate. Dacă ești lângă oamenii potriviți, succesul vine de la sine.

În stabilirea prețului sunt incluși mai mulți factori, printre care:

  • terenul pe care se construiește;
  • timpul de execuție pe care îl ai în vedere;
  • alegerea finisajelor;
  • dimensiunea proiectului. 

Ce tip de clădire este potrivită pentru un supermarket?

Supermarketul poate fi construit sub formă de hală, poți alege o clădire din beton armat sau sub formă de depozit. Decizia legată de tipul de construcție depinde atât de dorințele tale, cât și serviciile prestabilite ale constructorilor. 

Unele firme de construcție au un serviciu prestabilit tarifat pentru o astfel de clădire, de exemplu ei alegând să construiască hale. Altele se pot adapta rapid dorințelor și proiectelor gândite de tine, acceptând să construiască din beton armat, dacă așa preferi. Este important să te înțelegi de la început cu firma de construcție și să te asiguri că primești serciviile de care ai nevoie. 

Supermarketurile sunt proiecte de amploare, mai ales dacă dorești o clădire impunătoare. Este indicat să accepți păreri de la oamenii specializați în construcții fiindcă ei au experiență cu aceste proiecte. Planul tău de afaceri ține în primul rând de construirea supermarketului, fiindcă fără o clădire este imposibil să pui pe picioare un proiect profitabil în mediul fizic. Pornește cu dreptul în afacerea în retail alegând constructori cu experiență și care pot duce până la capăt un proiect măreț!

Construim cu spor pentru succesul afacerii tale!

STAIF Construct nu este doar o echipă profesionistă de constructori, ci este și un sprijin pentru antreprenori. Pune-ți încrederea în echipa STAIF și în calitățile ei iar construcția supermarketului tău va ajunge pe mâini bune!

De ce Staif Construct?

Punem preț pe calitatea cu care executăm lucrările de construcții, iar satisfacerea cerințelor și nevoilor clienților noștri este o motivație puternică pentru noi. Indiferent de tipul de construcție pe care clientul și-l dorește, noi urmărim cu atenție și construim cu dedicare viitoarea casă, vilă, bloc sau clădire de birouri. Nu facem rabat la calitate și ne dorim cele mai bune rezultate pentru fiecare client, tocmai de aceea punem la dispoziție o gamă completă de servicii și consultanță specializată.

AFLĂ MAI MULTE
Durabilitate
Profesionalism
Precizie