Exper╚Ťii t─âi ├«n construc╚Ťii.

Ridicăm azi orizontul de mâine.

SOLICIT─é OFERT─é

Hale

Construim un viitor mai bun pentru afacerea ta. Halele industriale ajuta la depozitarea ├«n siguran╚Ť─â a materiilor prime ╚Öi a utilajelor, dar ╚Öi a animalelor.

1

Hale pentru depozitare

Cu rapiditate ╚Öi profesionalism, ridic─âm hale folosind tehnologii moderne ce permit o iluminare optim─â ╚Öi ventila╚Ťie sigur─â. ├Än func╚Ťie de nevoile afacerii, construim hale de dimensiuni reduse sau mari ce ofer─â condi╚Ťii optime pentru depozitarea m─ârfurilor.
2

Hale metalice cu spa╚Ťiu pentru birouri

Ridic─âm hale rezistente, cu nivele multiple ╚Öi spa╚Ťii pentru birouri. Construc╚Ťiile rezist─â un timp ├«ndelungat, f─âr─â a necesita ├«ntre╚Ťinere periodic─â. Hala este personalizat─â ├«n func╚Ťie de nevoile pe care afacerea ta le prezint─â, ╚Ťin├óndu-se cont de eficientizarea spa╚Ťiului disponibil.
3

Hale agrozootehnice

Pentru cresc─âtorii de animale sau pentru a depozita ├«ntr-un mediu sigur cereale, construim hale folosind materiale rezistente. Se pot lumina natural sau artificial, iar ventila╚Ťia este realizat─â cu aten╚Ťie pentru siguran╚Ť─â maxim─â.
4

Pre╚Ťuri avantajoase pentru hale

Costurile necesare pentru a construi hale industriale se calculeaz─â ├«n func╚Ťie de zona ├«n care se ridic─â construc╚Ťia ╚Öi se iau ├«n considerare printre altele, ferestrele, ├«n─âl╚Ťimea halei, grosimea izola╚Ťiei, u╚Öile pietonale, materialele folosite, instala╚Ťiile pentru stingerea incendiilor.
Construc╚Ťii civile
Construc╚Ťiile civile sunt construc╚Ťiile destinate traiului uman, iar scopul lor principal este s─â procure siguran╚Ť─â, comoditate ╚Öi confort oamenilor care vor locui ├«n ele. Echipa noastr─â realizeaz─â lucr─âri de infrastructur─â ╚Öi suprastructur─â, av├ónd de fiecare dat─â ├«n vedere calitatea execu╚Ťiei ╚Öi a materialelor pentru a ob╚Ťine rezultatele dorite de fiecare client.
Construc╚Ťii industriale
Construc╚Ťiile industriale reprezint─â un segment important al domeniului construc╚Ťiilor ╚Öi au o importan╚Ť─â major─â pentru procesele de produc╚Ťie ╚Öi economie. ├Än construc╚Ťia lor se pune un accent deosebit pe elementele de structur─â, iar scopul lor principal este legat de func╚Ťionalitate. Aceste tipuri de construc╚Ťii trebuie s─â ofere un mediu de lucru propice ╚Öi siguran╚Ť─â oamenilor.
Consolidări și reabilitări
Consolidarea unei construc╚Ťii este o opera╚Ťiune complex─â care are scopul de a m─âri rezisten╚Ťa unei cl─âdiri de diferite dimensiuni. Acest proces implic─â proceduri specifice ╚Öi este recomandat ├«n cazurile cl─âdirilor industriale. ├Än multe situa╚Ťii este o varian╚Ť─â mai economic─â dec├ót o construc╚Ťie complet nou─â.

De ce Staif Construct?

Punem pre╚Ť pe calitatea cu care execut─âm lucr─ârile de construc╚Ťii, iar satisfacerea cerin╚Ťelor ╚Öi nevoilor clien╚Ťilor no╚Ötri este o motiva╚Ťie puternic─â pentru noi. Indiferent de tipul de construc╚Ťie pe care clientul ╚Öi-l dore╚Öte, noi urm─ârim cu aten╚Ťie ╚Öi construim cu dedicare viitoarea cas─â, vil─â, bloc sau cl─âdire de birouri. Nu facem rabat la calitate ╚Öi ne dorim cele mai bune rezultate pentru fiecare client, tocmai de aceea punem la dispozi╚Ťie o gam─â complet─â de servicii ╚Öi consultan╚Ť─â specializat─â.

AFL─é MAI MULTE
Durabilitate
Profesionalism
Precizie