Ce tip de hală industrială să alegi pentru afacerea ta?

Ce tip de hală industrială să alegi pentru afacerea ta?

Dacă ai nevoie de soluții accesibile pentru a-ți putea desfășura activitatea în mod eficient, atunci halele industriale sunt rezolvarea pentru nevoile tale. Halele industriale sunt construcții potrivite dacă ai o firmă care activează în domenii precum zootehnie, retail sau producție. Poți vedea în continuare mai multe detalii despre utilitatea halelor și cum pot fi ele folosite de antreprenori în firmele lor.

Cum te ajută halele la dezvoltarea afacerii?

Halele industriale te pot ajuta să îți deschizi o afacere cu puține cheltuieli, fiindcă au un cost mai scăzut decât alte tipuri de construcții. Când ești la început de drum, este important să investești resursele financiare cu chibzuință. 

Poți să începi cu o hală industrială unde să centralizezi procesul de producție și să ai câteva birouri, după care să te extinzi cu o fabrică sau un depozit. 

De asemenea, construirea unei hale industriale te ajută să îți extinzi spațiul, în cazul în care afacerea ta este prosperă și ai nevoie de mai mult loc pentru depozitare și alte activități.

De ce fel de hală ai nevoie pentru afacerea ta?

Construcțiile industriale diferă de la afacere la afacere și de la un client la altul. Cert este că există anumite tipuri de hale care se diferențiază prin compartimentare, dimensiuni și etajare. Uite ce hală industrială să construiești în funcție de business-ul tău:

  • hale agrozootehnice – pot fi folosite pentru creșterea animalelor, depozitarea cerealelor și a altor produse de recoltă. Acestea se construiesc, de obicei, cu sisteme complexe de ventilare și sunt făcute din beton;
  • hale pentru depozitare – au dimensiuni mari și sunt constituite, de obicei, dintr-o singură încăpere pentru a rămâne mai mult spațiu pentru depozitarea diverselor materiale, utilaje, mărfuri. Sunt potrivite afacerilor de retail;
  • hale pentru producție – sunt încăperi imense în care sunt amplasate aparatura de producție, ambalare și alte tehnologii necesare unei afaceri bazate pe fabricarea diverselor produse;
  • hale pentru desfășurarea altor activități economice – sunt clădiri de dimensiuni mai mici, etajate și compartimentate, folosite drept săli de fitness, magazine de haine, de mobilă, de corpuri de iluminat și altele. Aici pot fi incluse și halele pentru spălătorii și service-uri, caz în care construcția are nevoie de câteva particularități specifice, cum ar fi uși mai mari pentru a putea intra cu mașina;
  • hale cu spații de birouri – reprezintă o hală împărțită în mai multe zone: zona destinată clădirii de birouri, zona destinată procesului de producție, zona destinată depozitării. Sunt, astfel, mai multe utilități ale unei hale într-o singură construcție.

Care sunt avantajele halelor industriale?

Acest tip de construcții sunt clădiri ușoare. Deși au câteva sute de tone, nu pot fi asemănate clădirilor din beton armat, care pentru aceeași suprafață dovedesc o greutate mult mai mare. Totuși, pentru activitățile industriale, halele sunt mai mult decât ce ai nevoie. Clădirile ușoare sunt flexibile, astfel că în cazul unui seism ele rezistă mai bine. Uite ce alte avantaje mai au:

  • se construiesc rapid;
  • necesită mentenanță rar;
  • permit crearea de open space-uri generoase;
  • sunt durabile;
  • au un design exterior modern.

O afacere de succes pornește de la construcțiile potrivite

Contruiește și tu o hală industrială pentru a-ți porni afacerea cu dreptul! Acest tip de imobile sunt opțiunea perfectă pentru a eficientiza terenul pe care îl ai la dispoziție, construind o clădire care să îți permită să folosești spațiul eficient. Halele industriale sunt construcții specifice lumii afacerilor, fiind ideale pentru aproape orice activitate pe care o desfășori!

Folosește o hală industrială ca prim pas în dezvoltarea afacerii tale și extinde-te apoi și cu alte construcții. Te poți baza pe STAIF Construct în acest proces, echipa ta de constructori specializată nevoilor și cerințelor tale.

De ce Staif Construct?

Punem preț pe calitatea cu care executăm lucrările de construcții, iar satisfacerea cerințelor și nevoilor clienților noștri este o motivație puternică pentru noi. Indiferent de tipul de construcție pe care clientul și-l dorește, noi urmărim cu atenție și construim cu dedicare viitoarea casă, vilă, bloc sau clădire de birouri. Nu facem rabat la calitate și ne dorim cele mai bune rezultate pentru fiecare client, tocmai de aceea punem la dispoziție o gamă completă de servicii și consultanță specializată.

AFLĂ MAI MULTE
Durabilitate
Profesionalism
Precizie