Experții tăi în construcții.

Ridicăm azi orizontul de mâine.

SOLICITĂ OFERTĂ

Portofoliul nostru

Pe parcursul celor 5 ani de activitate pe piața românească am construit și finalizat peste 25.000 mp care se regăsesc în proiecte dragi nouă și pe care le regăsești în portofoliul nostru. Complexe rezidențiale ambițioase și proiecte mici, și personale deopotrivă, pe toate le construim cu același entuziasm.

De ce Staif Construct?

Punem preț pe calitatea cu care executăm lucrările de construcții, iar satisfacerea cerințelor și nevoilor clienților noștri este o motivație puternică pentru noi. Indiferent de tipul de construcție pe care clientul și-l dorește, noi urmărim cu atenție și construim cu dedicare viitoarea casă, vilă, bloc sau clădire de birouri. Nu facem rabat la calitate și ne dorim cele mai bune rezultate pentru fiecare client, tocmai de aceea punem la dispoziție o gamă completă de servicii și consultanță specializată.

AFLĂ MAI MULTE
Durabilitate
Profesionalism
Precizie

Echipă de profesioniști

Construcția unui imobil, indiferent de scopul lui, este un proiect de viață și pentru o viață și merită să-l faci bine din prima. Alege o firmă de construcții potrivită care să clădească alături de tine cu pricepere și dedicare.

25.000
mp construiți finalizați
10.000
mp în curs de derulare