De ce tip de construcție ai nevoie pentru familia ta?

De ce tip de construcție ai nevoie pentru familia ta?

Momentul în care decizi să te muți într-o locuință nouă este esențial. Locul pe care îl vei numi „acasă” îți va influența starea de spirit, sănătatea, productivitatea și chiar fericirea. Casa este locul în care îți petreci majoritatea timpului, fiind un spațiu de odihnă, relaxare, de petrecut momente cu familia sau chiar și pentru muncă.

Alege o locuință potrivită familiei tale

Alegerile pe care le faci acum îți vor influența viața și peste 10 și peste 50 de ani. Chiar dacă acum ai câteva planuri bine stabilite despre cum va arăta viitorul tău, este posibil ca lucrurile să se schimbe și să ai nevoi diferite. Cel mai important este să faci alegerile potrivite în ceea ce privește spațiul. Chiar dacă acum ai o familie de 2 persoane, este posibil ca la un moment dat din 2 să se transforme în 3 sau 4. Gândește în perspectivă și optează pentru o construcție care să se potrivească atât prezentului cât și viitorului.

De ce să alegi o casă?

Dacă vrei să ai mai multă intimitate și un spațiu exterior doar al tău, alege să construiești o casă. Viața într-un apartament sau într-o garsonieră este limitată de spațiu, astfel că, dacă ai posibilitatea de a construi o casă, te vei bucura de mai mult loc în care să îți petreci momentele cu familia și prietenii. Uite ce avantaje au casele:

  • îți oferă un spațiu interior suficient și mai bine compartimentat decât un apartament;
  • îți vei putea desfășura activitățile în voie, fără teama de a deranja vecinii;
  • îți poți adapta numărul de camere în funcție de câți membri are sau va avea familia ta, astfel încât să fie destul spațiu pentru toată lumea;
  • pot fi renovate și îmbunătățite ușor pe parcursul timpului;

Casele au, de obicei, o zonă verde, perfectă pentru a te relaxa și a-ți petrece timpul când vremea este favorabilă. În plus, grădina te va reconecta cu natura chiar dacă ești în mijlocul orașului.

Ce diferențe există între o vilă și o casă?

De obicei, vilele sunt construcții impunătoare, ce impresionează prin dimensiuni. Vilele pot avea mai multe etaje, deci mai multe camere și mai mult spațiu de locuit. Dispun și de mai mult spațiu exterior, pe care oamenii îl folosesc adesea pentru a amenaja piscine, livezi, grădinițe de flori și diverse zone de agrement.

Vilele sunt potrivite familiilor numeroase sau celor care așteaptă mereu invitați. În plus, având o vilă, poți compartimenta locuința astfel încât să ai mai multe dormitoare, băi, dressing-uri, o cameră tehnică și alte încăperi în funcție de nevoile tale.

Ține cont de aspectele geografice (amplasare, climat)

Atunci când îți construiești casa visurilor este important să ai în vedere aspecte ce țin de amplasare, zona geografică și caracteristicile ei. Astfel, dacă ai nevoie de mai multă liniște și intimitate, optează pentru o zonă în afara orașului sau la periferie. Dacă îți desfășori activitățile mai mult în oraș sau îți place să locuiești într-o zonă mai vie, găsește o zonă pe placul tău în mediul urban.

Este posibil ca din punct de vedere al condițiilor de climă și al fenomenelor naturale să existe câteva detalii de care să ții cont. Spre exemplu, dacă te afli într-o zonă cu risc seismic va trebui să construiești o casă adaptată acestor fenomene. În plus, clima poate fi definitorie pentru alegerea zonei în care vei locui, așa că asigură-te că ai cercetat bine înainte.

Apelează la o echipă de constructori profesionistă

Visurile pot deveni realitate dacă alegi să construiești casa perfectă alături de o echipă care știe ce face. STAIF Construct te poate ajuta să îți duci planurile la bun sfârșit, oferindu-ți seriozitate și profesionalism. Alege o echipă de profesioniști pentru rezultate pe măsură!

De ce Staif Construct?

Punem preț pe calitatea cu care executăm lucrările de construcții, iar satisfacerea cerințelor și nevoilor clienților noștri este o motivație puternică pentru noi. Indiferent de tipul de construcție pe care clientul și-l dorește, noi urmărim cu atenție și construim cu dedicare viitoarea casă, vilă, bloc sau clădire de birouri. Nu facem rabat la calitate și ne dorim cele mai bune rezultate pentru fiecare client, tocmai de aceea punem la dispoziție o gamă completă de servicii și consultanță specializată.

AFLĂ MAI MULTE
Durabilitate
Profesionalism
Precizie