Cum te ajută construirea unui depozit la creșterea afacerii

Cum te ajută construirea unui depozit la creșterea afacerii

Dezvoltarea unei afaceri merită sărbătorită în spirit antreprenorial, cu noi investiții. Mulți oameni greșesc atunci când în urma muncii lor câștigă sume mari și aleg să cheltuie fără să se gândească care este următorul pas pentru dezvoltarea business-ului. Este știut, investițiile înțelepte atrag de la sine noi venituri, iar banii trebuie să circule pentru a aduce la suprafață rezultate pe termen lung.

Satisfacerea nevoilor de creștere a unei afaceri, pătrunderea pe noi piețe, înlocuirea echipamentelor sunt factori care trebuie luați în considerare atunci când vrei să investești în viitorul afacerii tale, iar toți au nevoie de un factor comun: spațiul. Depozitarea materialelor și echipamentelor se face cel mai eficient într-un depozit dedicat, ce aparține companiei, închirierea reprezentând pierderi pe termen lung și nicidecum investiții sustenabile. În plus, un depozit construit în mod special pentru produsele sau echipajele pe care le deții, va răspunde nevoilor afacerii tale.

Primul pas în construirea unui depozit 

Fezabilitatea unei noi achiziții pentru afacerea ta depinde de bugete calculate corect și o strategie bună. Înainte de a apela la o firmă pentru construirea unui depozit gândește-te cum te ajută un spațiu de stocare industrial pe termen lung, unde este bine să îl amplasezi și mărimea de care ai nevoie.

Ține cont că aceste informații te vor ajuta să tragi câteva linii pentru a lua cea mai bună decizie și vor contribui și la stabilirea unui cost de construcție. Echipa de specialiști care se va ocupa de construirea depozitului pentru afacerea ta îți va prezenta materialele disponibile și datele tehnice, dar tu ești persoana în măsură să prezinte nevoile pe care business-ul tău le are la nivel de gestionare a spațiului. 

Acordă-ți timp atunci când analizezi datele și ia în considerare factorii de risc. Pune-ți o serie de întrebări, printre care: 

  • zona în care vreau să construiesc depozitul oferă eficiență din punct de vedere al transportului?
  • există riscul unui incendiu?
  • investiția va aduce rezultate?

Ia în considerare și sfatul personalului tău și pornește către construirea unui depozit care te va ajuta să îți crești afacerea. În cazul în care informațiile pe care le ai par incomplete, este bine să știi că vei primi sfaturi bazate pe experiență și de la echipa care se va ocupa de construirea depozitului.

Costul unui depozit industrial 

O întrebare frecventă atunci când vine vorba de construcții este costul. Ține cont că o firmă de construcții va prezenta un cost numai după analizarea unor factori importanți, precum:

  • locația,
  • tipul solului,
  • înclinația solului,
  • materialele folosite,
  • scopul pe care îl va îndeplini depozitul (dacă va avea doar produse, utilaje sau și oameni sau animale în depozit),
  • sezonul în care se construiește,
  • timpul de execuție. 

Un cost stabilit înainte semnalează o lucrare făcută în grabă, fără să se analizeze toți factorii ce asigură o construcție de durată și cu adevărat utilă.

Investește în viitorul afacerii tale 

O viziune sănătoasă în afaceri este susținută de investiții, nu cheltuieli. Alege să deții spațiile de depozitare, clădirile și orice alt bun care este de nelipsit în afacerea ta. Gândește-te mereu la viitor și investește constant pentru a-ți ușura munca. Construirea unui depozit te va ajuta să îți păstrezi produsele în siguranță și să le livrezi, chiar de la tine de acasă, fără intermediari care dețin construcția în care le depozitezi.

De ce Staif Construct?

Punem preț pe calitatea cu care executăm lucrările de construcții, iar satisfacerea cerințelor și nevoilor clienților noștri este o motivație puternică pentru noi. Indiferent de tipul de construcție pe care clientul și-l dorește, noi urmărim cu atenție și construim cu dedicare viitoarea casă, vilă, bloc sau clădire de birouri. Nu facem rabat la calitate și ne dorim cele mai bune rezultate pentru fiecare client, tocmai de aceea punem la dispoziție o gamă completă de servicii și consultanță specializată.

AFLĂ MAI MULTE
Durabilitate
Profesionalism
Precizie