Experții tăi în construcții.

Ridicăm azi orizontul de mâine.

SOLICITĂ OFERTĂ

Fabrici

Construim fabrici pentru diverse domenii de activitate, având la baza lucrărilor noastre siguranța, confortul și trăinicia clădirilor ridicate.

1

Ridicăm fabrica de care ai nevoie

Primul pas necesar pentru construirea unei fabrici îl reprezintă discuția cu echipa noastră de experți, care te va îndruma către cele mai bune alegeri conform nevoilor prezentate. Ulterior întocmirii actelor, construcția poate începe conform planului stabilit.
2

Folosim materiale solide

Nivelarea terenului, turnarea fundației și ridicarea structurii de rezistență se numără printre cele mai importante etape de construire. Materialele sunt alese în funcție de necesități și de zona în care se ridică fabrica. Siguranța și durabilitatea primează de fiecare dată.
3

Ne ocupăm de finisaje

Ulterior construirii pereților, scărilor și a acoperișului, montăm ușile și ferestrele în funcție de design-ul ales și utilitate. Instalațiile de gaze, cele sanitare și electrice sunt montate cu atenție, iar tencuiala, plăcile și pardoseala se realizează până la cel mai mic detaliu.
4

Costul fabrici

Prețul necesar pentru a construi o fabrică este stabilit în funcție de mărimea proiectului, materialele folosite și terenul pe care se construiește. Fiecare detaliu este adaptat în funcție de obiectivul fabricii și de nevoile celor care își vor desfășura activitatea în interiorul ei.
Construcții civile
Construcțiile civile sunt construcțiile destinate traiului uman, iar scopul lor principal este să procure siguranță, comoditate și confort oamenilor care vor locui în ele. Echipa noastră realizează lucrări de infrastructură și suprastructură, având de fiecare dată în vedere calitatea execuției și a materialelor pentru a obține rezultatele dorite de fiecare client.
Construcții industriale
Construcțiile industriale reprezintă un segment important al domeniului construcțiilor și au o importanță majoră pentru procesele de producție și economie. În construcția lor se pune un accent deosebit pe elementele de structură, iar scopul lor principal este legat de funcționalitate. Aceste tipuri de construcții trebuie să ofere un mediu de lucru propice și siguranță oamenilor.
Consolidări și reabilitări
Consolidarea unei construcții este o operațiune complexă care are scopul de a mări rezistența unei clădiri de diferite dimensiuni. Acest proces implică proceduri specifice și este recomandat în cazurile clădirilor industriale. În multe situații este o varianță mai economică decât o construcție complet nouă.

De ce Staif Construct?

Punem preț pe calitatea cu care executăm lucrările de construcții, iar satisfacerea cerințelor și nevoilor clienților noștri este o motivație puternică pentru noi. Indiferent de tipul de construcție pe care clientul și-l dorește, noi urmărim cu atenție și construim cu dedicare viitoarea casă, vilă, bloc sau clădire de birouri. Nu facem rabat la calitate și ne dorim cele mai bune rezultate pentru fiecare client, tocmai de aceea punem la dispoziție o gamă completă de servicii și consultanță specializată.

AFLĂ MAI MULTE
Durabilitate
Profesionalism
Precizie