Experții tăi în construcții.

Ridicăm azi orizontul de mâine.

SOLICITĂ OFERTĂ

Supermarketuri

Ridicarea unui supermarket necesită experiență vastă în construcții și o echipă bine închegată care poate duce la capăt cu succes orice proiect. Suntem aici ca să îți construim viitorul.

1

Particularitățile unui supermarket

Clădirea destinată pentru a găzdui un supermaket trebuie să se muleze pe nevoile activităților din interior. Mai mult decât un simplu magazin, acest gigant trebuie să ofere utilitate, intimitate și să găzduiască numeroși furnizori de servicii și bunuri.
2

Construirea unui supermarket

Caracteristicile supermarketului trebuie prezentate încă de la început, iar în baza lor se va începe planul construcției. Primele două procedee reprezintă săparea terenului și turnarea fundației. Cadrele de metal vor asigura durabilitatea și siguranță clădirii.
3

Materialele și finisajele folosite

Materialele și corpurile necesare pentru construirea unui supermarket sunt stabilite în urma unei analize a zonei și în funcție de nevoile proprietarului. Corpurile de iluminat, ușile și unitățile sanitare sunt alese în funcție de designul dorit.
4

Prețul pentru construirea unui supermarket

Costul pentru ridicarea unui supermarket este stabilit ținând cont de dimensiunea proiectului, de materialele folosite și de calitatea terenului pe care se construiește. Printre alți factori determinanți se numără alegerea finisajelor și timpul de lucru.
Construcții civile
Construcțiile civile sunt construcțiile destinate traiului uman, iar scopul lor principal este să procure siguranță, comoditate și confort oamenilor care vor locui în ele. Echipa noastră realizează lucrări de infrastructură și suprastructură, având de fiecare dată în vedere calitatea execuției și a materialelor pentru a obține rezultatele dorite de fiecare client.
Construcții industriale
Construcțiile industriale reprezintă un segment important al domeniului construcțiilor și au o importanță majoră pentru procesele de producție și economie. În construcția lor se pune un accent deosebit pe elementele de structură, iar scopul lor principal este legat de funcționalitate. Aceste tipuri de construcții trebuie să ofere un mediu de lucru propice și siguranță oamenilor.
Consolidări și reabilitări
Consolidarea unei construcții este o operațiune complexă care are scopul de a mări rezistența unei clădiri de diferite dimensiuni. Acest proces implică proceduri specifice și este recomandat în cazurile clădirilor industriale. În multe situații este o varianță mai economică decât o construcție complet nouă.

De ce Staif Construct?

Punem preț pe calitatea cu care executăm lucrările de construcții, iar satisfacerea cerințelor și nevoilor clienților noștri este o motivație puternică pentru noi. Indiferent de tipul de construcție pe care clientul și-l dorește, noi urmărim cu atenție și construim cu dedicare viitoarea casă, vilă, bloc sau clădire de birouri. Nu facem rabat la calitate și ne dorim cele mai bune rezultate pentru fiecare client, tocmai de aceea punem la dispoziție o gamă completă de servicii și consultanță specializată.

AFLĂ MAI MULTE
Durabilitate
Profesionalism
Precizie