Experții tăi în construcții.

Ridicăm azi orizontul de mâine.

SOLICITĂ OFERTĂ

Construcții la roșu

Pentru a construi un imobil de la 0 ai nevoie de cunoștințe de specialitate și de o echipă determinată. Susținem proiectele tale și executăm cu profesionalism fiecare proiect, oricât de mare sau de mic ar fi el.

1

De unde vine expresia la roșu?

Expresia „la roșu” vine de la etapa în care se află o construcție. Astfel, o construcție la roșu este un proiect adus într-o etapă primară și cuprinde fundație, ziduri exterioare și despărțitoare, planșee între etaje dacă este cazul și acoperiș. Culoarea cărămizilor roșii-arămii care rămân la vedere au dat naștere acestei denumiri. În prezent denumirea își extinde aria și asupra altor materiale folosite în locul cărămizilor tradiționale și care rămân la vedere.
2

Ce este o construcție la roșu?

Construcția la roșu este prima etapă a fiecărui proiect, indiferent că este vorba despre casă, vilă sau bloc, iar calitatea execuției acestei etape și a materialelor folosite este extrem de importantă fiindcă are o legătură directă cu structurile și elementele de rezistență de care depinde trăinicia imobilului în timp. Ai nevoie de o firmă de construcții specializată care să se asigure că proiectul este realizat corect încă de la început pentru a te putea bucura de o locuință durabilă și pentru a nu fi nevoie de reparații majore și costisitoare în timp.
3

Ce presupune și cât costă o construcție la roșu?

O construcție la roșu, casă, vilă sau bloc de locuințe, cuprinde elementele de bază pe care trebuie să le includă orice proiect pentru a putea fi considerat construcție funcțională. Fundația - care este și cea mai complexă și importantă, zidăria completă, stâlpii, plăcile de beton și acoperișul sunt elemente pe care construcția le include, conform planului arhitectural. Costul fiecărei construcții la roșu variază în funcție de dimensiuni și complexitate.
4

Bine de știut despre construcțiile la roșu

Proiectele la roșu se pot preda în această etapă către proprietar sau pot fi continuate cu aceeași firmă de construcții pentru finalizare. Este recomandat ca echipa de constructori care a început proiectul și a construit clădirea la roșu să o finalizeze pentru a exista o continuitate a stilului de lucru. Indiferent de dorințele și resursele tale, echipa noastră este gata să te ajute să dai formă materială visurilor tale.
Construcții civile
Construcțiile civile sunt construcțiile destinate traiului uman, iar scopul lor principal este să procure siguranță, comoditate și confort oamenilor care vor locui în ele. Echipa noastră realizează lucrări de infrastructură și suprastructură, având de fiecare dată în vedere calitatea execuției și a materialelor pentru a obține rezultatele dorite de fiecare client.
Construcții industriale
Construcțiile industriale reprezintă un segment important al domeniului construcțiilor și au o importanță majoră pentru procesele de producție și economie. În construcția lor se pune un accent deosebit pe elementele de structură, iar scopul lor principal este legat de funcționalitate. Aceste tipuri de construcții trebuie să ofere un mediu de lucru propice și siguranță oamenilor.
Consolidări și reabilitări
Consolidarea unei construcții este o operațiune complexă care are scopul de a mări rezistența unei clădiri de diferite dimensiuni. Acest proces implică proceduri specifice și este recomandat în cazurile clădirilor industriale. În multe situații este o varianță mai economică decât o construcție complet nouă.

De ce Staif Construct?

Punem preț pe calitatea cu care executăm lucrările de construcții, iar satisfacerea cerințelor și nevoilor clienților noștri este o motivație puternică pentru noi. Indiferent de tipul de construcție pe care clientul și-l dorește, noi urmărim cu atenție și construim cu dedicare viitoarea casă, vilă, bloc sau clădire de birouri. Nu facem rabat la calitate și ne dorim cele mai bune rezultate pentru fiecare client, tocmai de aceea punem la dispoziție o gamă completă de servicii și consultanță specializată.

AFLĂ MAI MULTE
Durabilitate
Profesionalism
Precizie