Experții tăi în construcții.

Ridicăm azi orizontul de mâine.

SOLICITĂ OFERTĂ

Construcții la cheie

O construcție la cheie este exact așa cum sună. La cheie! Te poți muta în noul tău imobil imediat. Căminul mult visat, construit conform celor mai înalte standarde de o firmă de construcții cu experiență și pasiune pentru ceea ce face.

1

Ce înseamnă construcție la cheie?

Construcția la cheie este ultima etapă din procesul de construcție. Expresia „la cheie” vine tocmai de la faptul că te poți muta oricând în imobilul construit fiindcă este finisat și complet funcțional. Această ultimă etapă are loc după ce casa, vila sau blocul de locuințe a fost adus în stadiul de construcție la gri și implică realizarea finisajelor interioare precum gletuitul, șlefuirea și vopsirea pereților, aplicarea gresiei și a faianței, montarea parchetului, aplicarea de tapet, montarea sistemelor electrice, a mobilierului sanitar și alte finisaje în funcție de cerințe.
2

De ce să alegi o construcție la cheie și ce costuri implică?

Construcția la cheie mai este cunoscută și după expresia “casă la alb” sau “casă la gata” și poate fi cea mai bună opțiune disponibilă atunci când vrei o locuință gata construită. Este soluția ideală dacă dorești să te muți cât mai repede în noua casă sau ai pus pe hârtie proiectul visurilor tale împreună cu un arhitect și vrei ca o firmă de construcții să se ocupe de construcție de la A la Z. Costurile pe care le implică o construcție la cheie sunt variabile și depind de mai mulți factori precum dimensiunile proiectului și complexitatea lui.
3

Elementele și personalitatea unei construcții la cheie

Dacă în etapele de construcție la roșu și la gri lucrurile sunt foarte clare și echipa de constructori știe exact ce are de făcut datorită planului construcției, în ultima etapă, cea în care este finalizată construcția, preferințele tale personale joacă un rol foarte important. Finisajele interioare trebuie să reflecte dorințele și personalitatea ta. Gresia, faianța, tapetul, nuanța și tipul parchetului, mobilierul de baie și alte finisaje de interior trebuie alese de tine astfel încât noua locuință să devină un spațiu cu adevărat personal.
4

Trebuie doar să preiei cheia imobilului și să te muți

Perfect funcțională și gata să primească locatari, construcția la cheie nu trebuie decât să fie mobilată și transformată de proprietar într-un loc pe care să-l numească „acasă”. Noi ne vom asigura că noua ta locuință este construită conform standardelor și că ai parte de tot confortul pe care îl poate oferi un imobil.
Construcții civile
Construcțiile civile sunt construcțiile destinate traiului uman, iar scopul lor principal este să procure siguranță, comoditate și confort oamenilor care vor locui în ele. Echipa noastră realizează lucrări de infrastructură și suprastructură, având de fiecare dată în vedere calitatea execuției și a materialelor pentru a obține rezultatele dorite de fiecare client.
Construcții industriale
Construcțiile industriale reprezintă un segment important al domeniului construcțiilor și au o importanță majoră pentru procesele de producție și economie. În construcția lor se pune un accent deosebit pe elementele de structură, iar scopul lor principal este legat de funcționalitate. Aceste tipuri de construcții trebuie să ofere un mediu de lucru propice și siguranță oamenilor.
Consolidări și reabilitări
Consolidarea unei construcții este o operațiune complexă care are scopul de a mări rezistența unei clădiri de diferite dimensiuni. Acest proces implică proceduri specifice și este recomandat în cazurile clădirilor industriale. În multe situații este o varianță mai economică decât o construcție complet nouă.

De ce Staif Construct?

Punem preț pe calitatea cu care executăm lucrările de construcții, iar satisfacerea cerințelor și nevoilor clienților noștri este o motivație puternică pentru noi. Indiferent de tipul de construcție pe care clientul și-l dorește, noi urmărim cu atenție și construim cu dedicare viitoarea casă, vilă, bloc sau clădire de birouri. Nu facem rabat la calitate și ne dorim cele mai bune rezultate pentru fiecare client, tocmai de aceea punem la dispoziție o gamă completă de servicii și consultanță specializată.

AFLĂ MAI MULTE
Durabilitate
Profesionalism
Precizie