Exper╚Ťii t─âi ├«n construc╚Ťii.

Ridicăm azi orizontul de mâine.

SOLICIT─é OFERT─é

Depozite

├Än func╚Ťie de nevoile afacerii tale construim depozite industriale care ajuta la p─âstrarea ├«n siguran╚Ť─â a materialelor ╚Öi a utilajelor.

1

Construim cu utilitate

Depozitele se construiesc ├«n urma unei discu╚Ťii ample ├«n care sunt prezentate func╚Ťiile necesare. Spa╚Ťioase, bine izolate ╚Öi f─âr─â st├ólpi intermediari, construc╚Ťiile industriale ofer─â deschidere mare pentru a putea beneficia din plin de fiecare centimetru.
2

Oferim rezisten╚Ť─â

├Än func╚Ťie de buget ╚Öi nevoie se vor alege materialele necesare. Fiecare element este ridicat cu precizie pentru a asigura o construc╚Ťie de durat─â. Construirea unui depozit presupune ridicarea structurii de rezisten╚Ť─â, fixarea pere╚Ťilor, a acoperi╚Öului, u╚Öilor ╚Öi a ferestrelor.
3

Ne adapt─âm nevoilor

Construirea unui depozit ├«ncepe cu definirea obiectivelor. ├Än func╚Ťie de scopul construc╚Ťiei, se calculeaz─â suprafa╚Ťa necesar─â, se iau ├«n considerare zonele func╚Ťional, se toarn─â funda╚Ťia, se ridic─â st├ólpii de rezisten╚Ť─â, se monteaz─â c─âile de ventila╚Ťie, instala╚Ťia electric─â ╚Öi sanitar─â.
4

Stabilim pre╚Ťuri corecte

Costul de construc╚Ťie pentru un depozit industrial include manopera ╚Öi materialele de construc╚Ťie. Se iau ├«n calcul timpul necesar pentru finalizarea proiectului, dimensiunea ╚Öi detaliile necesare pentru a satisface necesit─â╚Ťile de depozitare.
Construc╚Ťii civile
Construc╚Ťiile civile sunt construc╚Ťiile destinate traiului uman, iar scopul lor principal este s─â procure siguran╚Ť─â, comoditate ╚Öi confort oamenilor care vor locui ├«n ele. Echipa noastr─â realizeaz─â lucr─âri de infrastructur─â ╚Öi suprastructur─â, av├ónd de fiecare dat─â ├«n vedere calitatea execu╚Ťiei ╚Öi a materialelor pentru a ob╚Ťine rezultatele dorite de fiecare client.
Construc╚Ťii industriale
Construc╚Ťiile industriale reprezint─â un segment important al domeniului construc╚Ťiilor ╚Öi au o importan╚Ť─â major─â pentru procesele de produc╚Ťie ╚Öi economie. ├Än construc╚Ťia lor se pune un accent deosebit pe elementele de structur─â, iar scopul lor principal este legat de func╚Ťionalitate. Aceste tipuri de construc╚Ťii trebuie s─â ofere un mediu de lucru propice ╚Öi siguran╚Ť─â oamenilor.
Consolidări și reabilitări
Consolidarea unei construc╚Ťii este o opera╚Ťiune complex─â care are scopul de a m─âri rezisten╚Ťa unei cl─âdiri de diferite dimensiuni. Acest proces implic─â proceduri specifice ╚Öi este recomandat ├«n cazurile cl─âdirilor industriale. ├Än multe situa╚Ťii este o varian╚Ť─â mai economic─â dec├ót o construc╚Ťie complet nou─â.

De ce Staif Construct?

Punem pre╚Ť pe calitatea cu care execut─âm lucr─ârile de construc╚Ťii, iar satisfacerea cerin╚Ťelor ╚Öi nevoilor clien╚Ťilor no╚Ötri este o motiva╚Ťie puternic─â pentru noi. Indiferent de tipul de construc╚Ťie pe care clientul ╚Öi-l dore╚Öte, noi urm─ârim cu aten╚Ťie ╚Öi construim cu dedicare viitoarea cas─â, vil─â, bloc sau cl─âdire de birouri. Nu facem rabat la calitate ╚Öi ne dorim cele mai bune rezultate pentru fiecare client, tocmai de aceea punem la dispozi╚Ťie o gam─â complet─â de servicii ╚Öi consultan╚Ť─â specializat─â.

AFL─é MAI MULTE
Durabilitate
Profesionalism
Precizie