Exper╚Ťii t─âi ├«n construc╚Ťii.

Ridicăm azi orizontul de mâine.

SOLICIT─é OFERT─é

Clinici medicale

Scopul unei construc╚Ťii schimb─â abordarea, dar necesit─â acela╚Öi nivel de implicare ╚Öi profesionalism. Construim clinici medicale de la funda╚Ťie p├ón─â la finisaje de ├«nalt─â calitate.

1

Particularit─â╚Ťi ale clinicilor medicale

Construc╚Ťia spa╚Ťiilor destinate domeniului medical prezint─â anumite particularit─â╚Ťi legate de structur─â ╚Öi compartimentare, de materialele folosite ╚Öi de realizarea finisajelor. Acestea sunt spa╚Ťii cu rol func╚Ťional ├«n care ├«╚Öi vor desf─â╚Öura activitatea medici ╚Öi asistente, iar pacien╚Ťii trebuie s─â se simt─â ├«n siguran╚Ť─â, confortabili ╚Öi relaxa╚Ťi ├«n cl─âdire.
2

Clinici medicale de la funda╚Ťie la finisaje

Etapele de construc╚Ťie a unei clinici medicale sunt la fel ca etapele de construc╚Ťie a unei case, vile sau bloc de locuin╚Ťe ca proces. Diferen╚Ťa const─â ├«n faptul c─â o clinic─â medical─â are un plan arhitectural ╚Öi un scop diferit, ceea ce face ca ├«n etapa de construc╚Ťie la gri ╚Öi la cheie s─â existe cerin╚Ťe speciale pe care doar o firm─â specializat─â de construc╚Ťii le poate face.
3

Costuri și termene de realizare

Costurile pe care le implic─â construc╚Ťia unei clinici medicale depind foarte mult de dimensiunea ╚Öi complexitatea proiectului, de loca╚Ťia lui ╚Öi de finisajele sau cerin╚Ťele speciale pe care construc╚Ťia le cere. Termenele de finalizare se aproximeaz─â ├«n func╚Ťie de aceea╚Öi factori enumera╚Ťi anterior. O documentare am─ânun╚Ťit─â a construc╚Ťiei clarific─â aceste aspecte.
4

Planuri respectate în detaliu și elemente speciale

Construc╚Ťia clinicilor medicale difer─â ├«n func╚Ťie de specializarea acesteia. O clinic─â stomatologic─â necesit─â un anumit tip de compartimentare ╚Öi amenajare interioar─â, ├«n timp ce una de chirurgie, cu s─âli de opera╚Ťii ╚Öi saloane pentru pacien╚Ťi necesit─â un alt tip de structur─â. Planurile fiec─ârei clinici medicale sunt respectate cu stricte╚Ťe ╚Öi executate cu responsabilitate.
Construc╚Ťii civile
Construc╚Ťiile civile sunt construc╚Ťiile destinate traiului uman, iar scopul lor principal este s─â procure siguran╚Ť─â, comoditate ╚Öi confort oamenilor care vor locui ├«n ele. Echipa noastr─â realizeaz─â lucr─âri de infrastructur─â ╚Öi suprastructur─â, av├ónd de fiecare dat─â ├«n vedere calitatea execu╚Ťiei ╚Öi a materialelor pentru a ob╚Ťine rezultatele dorite de fiecare client.
Construc╚Ťii industriale
Construc╚Ťiile industriale reprezint─â un segment important al domeniului construc╚Ťiilor ╚Öi au o importan╚Ť─â major─â pentru procesele de produc╚Ťie ╚Öi economie. ├Än construc╚Ťia lor se pune un accent deosebit pe elementele de structur─â, iar scopul lor principal este legat de func╚Ťionalitate. Aceste tipuri de construc╚Ťii trebuie s─â ofere un mediu de lucru propice ╚Öi siguran╚Ť─â oamenilor.
Consolidări și reabilitări
Consolidarea unei construc╚Ťii este o opera╚Ťiune complex─â care are scopul de a m─âri rezisten╚Ťa unei cl─âdiri de diferite dimensiuni. Acest proces implic─â proceduri specifice ╚Öi este recomandat ├«n cazurile cl─âdirilor industriale. ├Än multe situa╚Ťii este o varian╚Ť─â mai economic─â dec├ót o construc╚Ťie complet nou─â.

De ce Staif Construct?

Punem pre╚Ť pe calitatea cu care execut─âm lucr─ârile de construc╚Ťii, iar satisfacerea cerin╚Ťelor ╚Öi nevoilor clien╚Ťilor no╚Ötri este o motiva╚Ťie puternic─â pentru noi. Indiferent de tipul de construc╚Ťie pe care clientul ╚Öi-l dore╚Öte, noi urm─ârim cu aten╚Ťie ╚Öi construim cu dedicare viitoarea cas─â, vil─â, bloc sau cl─âdire de birouri. Nu facem rabat la calitate ╚Öi ne dorim cele mai bune rezultate pentru fiecare client, tocmai de aceea punem la dispozi╚Ťie o gam─â complet─â de servicii ╚Öi consultan╚Ť─â specializat─â.

AFL─é MAI MULTE
Durabilitate
Profesionalism
Precizie