Exper╚Ťii t─âi ├«n construc╚Ťii.

Ridicăm azi orizontul de mâine.

SOLICIT─é OFERT─é

Blocuri la roșu

Construc╚Ťia unui bloc la ro╚Öu este prima ╚Öi cea mai important─â etap─â din realizarea unui asemenea proiect. Elementele de baz─â ale blocurilor la ro╚Öu trebuie construite cu responsabilitate ╚Öi profesionalism.

1

Ce costuri implic─â construc╚Ťia de blocuri la ro╚Öu

Aceast─â ├«ntrebare pleac─â de la ra╚Ťionamente financiare, pe care le are fiecare om ╚Öi este perfect normal─â. R─âspunsul poate varia considerabil ├«n func╚Ťie mai mul╚Ťi factori ╚Öi de aceea nu poate fi formulat un pre╚Ť per metru p─âtrat. Pre╚Ťul poate varia ├«n func╚Ťie de dimensiunile blocului ce urmeaz─â s─â se construiasc─â, de materialele indicate ├«n planul de construc╚Ťie ╚Öi de complexitatea acestuia.
2

Structura unui bloc la roșu

Un bloc la ro╚Öu este o construc╚Ťie ├«n regim parter + un diferit num─âr de etaje (P+N num─âr etaje) alc─âtuit doar din elementele de baz─â ale unui construc╚Ťii. Blocul la ro╚Öu cuprinde funda╚Ťie, st├ólpi, zid─ârie, pl─âci de beton ╚Öi acoperi╚Ö ├«n func╚Ťie de proiect, adic─â toate elementele de rezisten╚Ť─â ale unui bloc de locuin╚Ťe. Aceasta reprezint─â doar o prim─â etap─â din ├«ntregul proces de construc╚Ťie.
3

Construc╚Ťia unui bloc la ro╚Öu

Durata de timp ├«n care se construie╚Öte un bloc la ro╚Öu variaz─â ├«n func╚Ťie de mai mul╚Ťi factori. Complexitatea proiectului ╚Öi dimensiunile lui sunt doar doi factori care influen╚Ťeaz─â at├ót pre╚Ťul, c├ót ╚Öi termenul de finalizare. ├Än aceast─â etap─â este primordial─â colaborarea cu o firm─â de construc╚Ťii specializat─â care s─â execute lucr─ârile conform planului arhitectural, pentru c─â asta influen╚Ťeaz─â direct durabilitatea ╚Öi calitatea imobilului.
4

Cu ce te putem ajuta noi?

Echipa noastr─â este preg─âtit─â pentru proiecte de amploare precum ansambluri reziden╚Ťiale ├«ntregi. Fie c─â ai nevoie de blocuri la ro╚Öu, fie c─â ├«╚Ťi dore╚Öti construc╚Ťii finalizate la cheie, dispunem de echipamente moderne ╚Öi de for╚Ťa de munc─â necesar─â pentru a sus╚Ťine cele mai ambi╚Ťioase proiecte pe care le ai.
Construc╚Ťii civile
Construc╚Ťiile civile sunt construc╚Ťiile destinate traiului uman, iar scopul lor principal este s─â procure siguran╚Ť─â, comoditate ╚Öi confort oamenilor care vor locui ├«n ele. Echipa noastr─â realizeaz─â lucr─âri de infrastructur─â ╚Öi suprastructur─â, av├ónd de fiecare dat─â ├«n vedere calitatea execu╚Ťiei ╚Öi a materialelor pentru a ob╚Ťine rezultatele dorite de fiecare client.
Construc╚Ťii industriale
Construc╚Ťiile industriale reprezint─â un segment important al domeniului construc╚Ťiilor ╚Öi au o importan╚Ť─â major─â pentru procesele de produc╚Ťie ╚Öi economie. ├Än construc╚Ťia lor se pune un accent deosebit pe elementele de structur─â, iar scopul lor principal este legat de func╚Ťionalitate. Aceste tipuri de construc╚Ťii trebuie s─â ofere un mediu de lucru propice ╚Öi siguran╚Ť─â oamenilor.
Consolidări și reabilitări
Consolidarea unei construc╚Ťii este o opera╚Ťiune complex─â care are scopul de a m─âri rezisten╚Ťa unei cl─âdiri de diferite dimensiuni. Acest proces implic─â proceduri specifice ╚Öi este recomandat ├«n cazurile cl─âdirilor industriale. ├Än multe situa╚Ťii este o varian╚Ť─â mai economic─â dec├ót o construc╚Ťie complet nou─â.

De ce Staif Construct?

Punem pre╚Ť pe calitatea cu care execut─âm lucr─ârile de construc╚Ťii, iar satisfacerea cerin╚Ťelor ╚Öi nevoilor clien╚Ťilor no╚Ötri este o motiva╚Ťie puternic─â pentru noi. Indiferent de tipul de construc╚Ťie pe care clientul ╚Öi-l dore╚Öte, noi urm─ârim cu aten╚Ťie ╚Öi construim cu dedicare viitoarea cas─â, vil─â, bloc sau cl─âdire de birouri. Nu facem rabat la calitate ╚Öi ne dorim cele mai bune rezultate pentru fiecare client, tocmai de aceea punem la dispozi╚Ťie o gam─â complet─â de servicii ╚Öi consultan╚Ť─â specializat─â.

AFL─é MAI MULTE
Durabilitate
Profesionalism
Precizie