Exper╚Ťii t─âi ├«n construc╚Ťii.

Ridicăm azi orizontul de mâine.

SOLICIT─é OFERT─é

Sedii birou

Petrecem o bun─â parte a zilei la munc─â, iar felul ├«n care cl─âdirile sau spa╚Ťiile pentru birouri sunt construite are importan╚Ť─â major─â pentru confortul ╚Öi productivitatea oamenilor.

1

Construc╚Ťiile de birouri ╚Öi rolul lor

Termenul de construc╚Ťii de birouri este destul de vast pentru c─â el poate ├«nsemna o cl─âdire cu mai multe etaje sau o vil─â spa╚Ťioas─â. ├Än func╚Ťie de dorin╚Ťele fiec─ârui proprietar sau dezvoltator, spa╚Ťiile destinate muncii pot avea forme ╚Öi suprafe╚Ťe diferite, dar au acelea╚Öi roluri func╚Ťionale ╚Öi scopul de a reda confort ╚Öi condi╚Ťii de productivitate pentru angaja╚Ťi.
2

Func╚Ťionalitate ╚Öi productivitate

Planurile arhitecturale ale unei astfel de construc╚Ťii sunt precise ╚Öi trebuie respectate cu stricte╚Ťe de c─âtre firma de construc╚Ťii responsabil─â de proiect pentru a ob╚Ťine rezultatele dorite. Spa╚Ťiu dozat eficient, finisajele de calitate ╚Öi sim╚Ťul practic al birourilor sunt cele mai importante aspecte pe care constructorul trebuie s─â le ating─â cu succes.
3

Costuri și termene de realizare

Costurile de construc╚Ťie a spa╚Ťiilor pentru birouri depind de factori precum dimensiunea ╚Öi complexitatea proiectului, de loca╚Ťia lui ╚Öi de cerin╚Ťele speciale sau personalizate ale clientului. Termenele de finalizare se aproximeaz─â dup─â o documentare am─ânun╚Ťit─â a planului arhitectural ╚Öi o consulta╚Ťie ├«n prealabil cu dezvoltatorul/clientul.
4

Cl─âdiri de birouri moderne - proiecte ambi╚Ťioase

Fiecare angajator ╚Öi fiecare brand are propria personalitate ╚Öi cultur─â organiza╚Ťional─â, iar acest lucru se reflect─â inclusiv ├«n construc╚Ťia birourilor. ├Än╚Ťelegem importan╚Ťa ╚Öi sus╚Ťinem personalizarea fiec─ârui proiect astfel ├«nc├ót acesta s─â devin─â parte integrant─â a angajatorilor ╚Öi s─â ofere sentimentul de apartenen╚Ť─â ╚Öi atmosfera productiv─â de care au nevoie oamenii la birou.
Construc╚Ťii civile
Construc╚Ťiile civile sunt construc╚Ťiile destinate traiului uman, iar scopul lor principal este s─â procure siguran╚Ť─â, comoditate ╚Öi confort oamenilor care vor locui ├«n ele. Echipa noastr─â realizeaz─â lucr─âri de infrastructur─â ╚Öi suprastructur─â, av├ónd de fiecare dat─â ├«n vedere calitatea execu╚Ťiei ╚Öi a materialelor pentru a ob╚Ťine rezultatele dorite de fiecare client.
Construc╚Ťii industriale
Construc╚Ťiile industriale reprezint─â un segment important al domeniului construc╚Ťiilor ╚Öi au o importan╚Ť─â major─â pentru procesele de produc╚Ťie ╚Öi economie. ├Än construc╚Ťia lor se pune un accent deosebit pe elementele de structur─â, iar scopul lor principal este legat de func╚Ťionalitate. Aceste tipuri de construc╚Ťii trebuie s─â ofere un mediu de lucru propice ╚Öi siguran╚Ť─â oamenilor.
Consolidări și reabilitări
Consolidarea unei construc╚Ťii este o opera╚Ťiune complex─â care are scopul de a m─âri rezisten╚Ťa unei cl─âdiri de diferite dimensiuni. Acest proces implic─â proceduri specifice ╚Öi este recomandat ├«n cazurile cl─âdirilor industriale. ├Än multe situa╚Ťii este o varian╚Ť─â mai economic─â dec├ót o construc╚Ťie complet nou─â.

De ce Staif Construct?

Punem pre╚Ť pe calitatea cu care execut─âm lucr─ârile de construc╚Ťii, iar satisfacerea cerin╚Ťelor ╚Öi nevoilor clien╚Ťilor no╚Ötri este o motiva╚Ťie puternic─â pentru noi. Indiferent de tipul de construc╚Ťie pe care clientul ╚Öi-l dore╚Öte, noi urm─ârim cu aten╚Ťie ╚Öi construim cu dedicare viitoarea cas─â, vil─â, bloc sau cl─âdire de birouri. Nu facem rabat la calitate ╚Öi ne dorim cele mai bune rezultate pentru fiecare client, tocmai de aceea punem la dispozi╚Ťie o gam─â complet─â de servicii ╚Öi consultan╚Ť─â specializat─â.

AFL─é MAI MULTE
Durabilitate
Profesionalism
Precizie