Experții tăi în construcții.

Ridicăm azi orizontul de mâine.

SOLICITĂ OFERTĂ

Consolidare fabrici

Lucrurile pot fi mereu îmbunătățite sau reîmprospătate, iar consolidarea unor construcții precum fabricile reprezintă o soluție eficientă și ideală pentru a salva și moderniza un spațiu cu istorie.

1

Ce este consolidarea unei fabrici

Pentru a mări rezistența unei construcții vechi, pentru a-i îmbunătăți aspectul și a reface anumite părți componente este nevoie de consolidare. Acesta este un proces de construcție parțial care are drept punct de plecare o clădire deja existentă, spre deosebire de construcțiile clasice. Acest procedeu este folosit în cazul clădirilor istorice sau atunci când este mai economic decât demolarea și reconstrucția.
2

Ce presupune consolidarea unei fabrici

Operațiunile specifice de consolidare sunt diferite de cele de construcție de la 0 tocmai pentru că se lucrează pe ceva deja existent. În cazul fabricilor, consolidarea se referă la elementele de bază și la rezistența construcției avariate de timp sau fenomene diverse. De cele mai multe ori acest proces este mai eficient, mai rapid și mai economic decât consolidarea unei construcții vechi.
3

Costul și manopera pentru consolidări

Dacă în cazul construcțiilor noi contează dimensiunea și complexitatea, în cazul consolidărilor contează și gradul de avarie în care se află fabrica ce urmează a fi consolidată, în stabilirea unui preț și a unui termen de realizare. Manopera se realizează atât manual, cât și mecanizat, în funcție de necesitățile construcției și cerințele clientului.
4

Operațiuni specifice

De regulă, zidurile vechi sunt îmbrăcate cu o cămașă de beton armat pe una sau ambele fețe după ce tencuiala veche a fost îndepărtată și cărămida curățată sau înlocuită, dacă este cazul. Se mai intervine și în fundația construcției cu armătură dacă acest lucru este necesar. La final, pereții sunt din nou tencuiți și se toarnă șapă pe podele.
Construcții civile
Construcțiile civile sunt construcțiile destinate traiului uman, iar scopul lor principal este să procure siguranță, comoditate și confort oamenilor care vor locui în ele. Echipa noastră realizează lucrări de infrastructură și suprastructură, având de fiecare dată în vedere calitatea execuției și a materialelor pentru a obține rezultatele dorite de fiecare client.
Construcții industriale
Construcțiile industriale reprezintă un segment important al domeniului construcțiilor și au o importanță majoră pentru procesele de producție și economie. În construcția lor se pune un accent deosebit pe elementele de structură, iar scopul lor principal este legat de funcționalitate. Aceste tipuri de construcții trebuie să ofere un mediu de lucru propice și siguranță oamenilor.
Consolidări și reabilitări
Consolidarea unei construcții este o operațiune complexă care are scopul de a mări rezistența unei clădiri de diferite dimensiuni. Acest proces implică proceduri specifice și este recomandat în cazurile clădirilor industriale. În multe situații este o varianță mai economică decât o construcție complet nouă.

De ce Staif Construct?

Punem preț pe calitatea cu care executăm lucrările de construcții, iar satisfacerea cerințelor și nevoilor clienților noștri este o motivație puternică pentru noi. Indiferent de tipul de construcție pe care clientul și-l dorește, noi urmărim cu atenție și construim cu dedicare viitoarea casă, vilă, bloc sau clădire de birouri. Nu facem rabat la calitate și ne dorim cele mai bune rezultate pentru fiecare client, tocmai de aceea punem la dispoziție o gamă completă de servicii și consultanță specializată.

AFLĂ MAI MULTE
Durabilitate
Profesionalism
Precizie