Experții tăi în construcții.

Ridicăm azi orizontul de mâine.

SOLICITĂ OFERTĂ

Case / Vile la gri

Alege o casă sau vilă la gri construită cu profesionalism. Căminul tău va prinde formă cu ajutorul unei echipe dedicate care oferă siguranță, durabilitate și respectarea planului.

1

Ce este o casă / vilă la gri

O locuință la gri vine cu detaliile de construcție ridicate, urmând ca proprietarul să aleagă finisajele în urma achiziției. Casa sau vila la gri se ridică până în etapa în care sunt montate ușile exterioare, tâmplăria, rețetele sanitare și electrice. Tencuiala exterioară și interioară face de asemenea parte din proiectul de construcție.
2

Cât costă o casă / vilă la gri

Prețul unei locuințe la gri se situează sub cel al unei case la cheie și peste cel al unei case la roșu. Acesta variază în funcție de proiect, materiale și terenul pe care se construiește. Pentru a face locuibilă o casă la gri, proprietarul trebuie să apeleze la o echipă specializată pentru aplicarea finisajelor interioare și exterioare.
3

Ce elemente prezintă o casă/ vilă la gri

Ulterior ridicării structurii de rezistență și a pereților, se realizează complet acoperișul și tâmplăria, instalația electrică se conectează la sistemul de alimentare, se realizează tencuiala interioară și turnarea șapelor, hidroizolarea, termoizolația cu polistiren sau vată minerală și tencuiala pereților exteriori și interiori.
4

Avantajele caselor / vilelor la gri

Cu baza deja ridicată de către specialiști, proprietarul are ocazia să își lase imaginația liberă pentru a finisa construcția după bunul plac dacă are cunoștințe în domeniu. Un alt avantaj îl reprezintă posibilitatea de a finaliza construcția ulterior, în funcție de bugetul disponibil, cu ajutorul unei echipe dedicate.
Construcții civile
Construcțiile civile sunt construcțiile destinate traiului uman, iar scopul lor principal este să procure siguranță, comoditate și confort oamenilor care vor locui în ele. Echipa noastră realizează lucrări de infrastructură și suprastructură, având de fiecare dată în vedere calitatea execuției și a materialelor pentru a obține rezultatele dorite de fiecare client.
Construcții industriale
Construcțiile industriale reprezintă un segment important al domeniului construcțiilor și au o importanță majoră pentru procesele de producție și economie. În construcția lor se pune un accent deosebit pe elementele de structură, iar scopul lor principal este legat de funcționalitate. Aceste tipuri de construcții trebuie să ofere un mediu de lucru propice și siguranță oamenilor.
Consolidări și reabilitări
Consolidarea unei construcții este o operațiune complexă care are scopul de a mări rezistența unei clădiri de diferite dimensiuni. Acest proces implică proceduri specifice și este recomandat în cazurile clădirilor industriale. În multe situații este o varianță mai economică decât o construcție complet nouă.

De ce Staif Construct?

Punem preț pe calitatea cu care executăm lucrările de construcții, iar satisfacerea cerințelor și nevoilor clienților noștri este o motivație puternică pentru noi. Indiferent de tipul de construcție pe care clientul și-l dorește, noi urmărim cu atenție și construim cu dedicare viitoarea casă, vilă, bloc sau clădire de birouri. Nu facem rabat la calitate și ne dorim cele mai bune rezultate pentru fiecare client, tocmai de aceea punem la dispoziție o gamă completă de servicii și consultanță specializată.

AFLĂ MAI MULTE
Durabilitate
Profesionalism
Precizie