Experții tăi în construcții.

Ridicăm azi orizontul de mâine.

SOLICITĂ OFERTĂ

Case / Vile la cheie

Îți ridicăm de la zero căminul mult dorit și îți oferim o siguranța unei construcții durabile, confortabile și un design adaptat gusturilor tale.

1

Construim case / vile la cheie

Ridicarea unei locuințe la cheie presupune toate etapele necesare pentru a predarea unui imobil funcțional. De la fundație până la detaliile fine necesare pentru a pune plăcile de gresie, asigurăm un proiect complet, cu un aspect inedit și trainic. Echipa noastră de experți va fi ghidată de nevoile și dorințele tale, având în spate ani experiență vastă în construcții.
2

Oferim prețuri corecte

Costul unei case / vile la cheie este bazat materialele folosite, manoperă și variază în funcție de factori externi, precum nivelul de înclinare a terenului pe care se construiește. În urma unei discuții clare vom stabili împreună costul ținând cont de posibilitățile, dorințele și durata de implementare menționată.
3

Suntem atenți la detalii

O casă la cheie trebuie să ofere proprietarului toate condițiile necesare pentru a locui în confort încă de la început, fără să fie necesară instalarea altor elemente. Cu dedicare și atenție asigurăm o locuință pe care o poți numi acasă cu zâmbetul pe buze.
4

Construim până la ultima priză

O locuință la cheie are în componență uși exterioare și interioare, ferestre, pereți îmbrăcați cu placaje sau vopsiți, pardosele, opțional șeminee, instalația electrică, sanitară și de gaze, fațade tencuite sau vopsite, iar în unele cazuri și corpuri de iluminat și mobilă. Finisajele interioare sunt realizate cu delicatețe, iar tu te poți muta direct în casa dorită.
Construcții civile
Construcțiile civile sunt construcțiile destinate traiului uman, iar scopul lor principal este să procure siguranță, comoditate și confort oamenilor care vor locui în ele. Echipa noastră realizează lucrări de infrastructură și suprastructură, având de fiecare dată în vedere calitatea execuției și a materialelor pentru a obține rezultatele dorite de fiecare client.
Construcții industriale
Construcțiile industriale reprezintă un segment important al domeniului construcțiilor și au o importanță majoră pentru procesele de producție și economie. În construcția lor se pune un accent deosebit pe elementele de structură, iar scopul lor principal este legat de funcționalitate. Aceste tipuri de construcții trebuie să ofere un mediu de lucru propice și siguranță oamenilor.
Consolidări și reabilitări
Consolidarea unei construcții este o operațiune complexă care are scopul de a mări rezistența unei clădiri de diferite dimensiuni. Acest proces implică proceduri specifice și este recomandat în cazurile clădirilor industriale. În multe situații este o varianță mai economică decât o construcție complet nouă.

De ce Staif Construct?

Punem preț pe calitatea cu care executăm lucrările de construcții, iar satisfacerea cerințelor și nevoilor clienților noștri este o motivație puternică pentru noi. Indiferent de tipul de construcție pe care clientul și-l dorește, noi urmărim cu atenție și construim cu dedicare viitoarea casă, vilă, bloc sau clădire de birouri. Nu facem rabat la calitate și ne dorim cele mai bune rezultate pentru fiecare client, tocmai de aceea punem la dispoziție o gamă completă de servicii și consultanță specializată.

AFLĂ MAI MULTE
Durabilitate
Profesionalism
Precizie