Experții tăi în construcții.

Ridicăm azi orizontul de mâine.

SOLICITĂ OFERTĂ

Cartiere rezidențiale

Una dintre provocările pe care echipa noastră are curajul să o accepte fără ezitare sunt cartierele rezidențiale. Realizăm proiecte ample de la cap la coadă cu consecvență.

1

Complexitatea cartierelor rezidențiale

Cel mai important element de care trebuie să se țină cont atunci când se construiește un cartier rezidențial este dimensiunea și amploarea proiectului. Un cartier rezidențial poate fi alcătuit dintr-un număr variat de blocuri proiectate într-un stil general sau personalizat. Clienții dezvoltatori care doresc construcția unui complex rezidențial trebuie să aibă în vedere capacitatea de lucru a firmei de construcții pe care o alege pentru un asemenea proiect.
2

Construcții conforme și de calitate

Calitatea muncii depuse în construcția unui cartier rezidențial impactează atât clientul principal, dezvoltatorul, cât și un număr considerabil de viitori proprietari și locatari al apartamentelor construite, tocmai de aceea construcțiile sunt realizate cu multă responsabilitate și urmăresc atent planul. De la elementele de bază până la finisajele fine, toate acestea trebuie să satisfacă cerințele clienților.
3

Servicii de construcții pentru nevoi personalizate

Există situații în care dezvoltatorul dorește construcția unui cartier rezidențial doar până într-o etapă specifică sau dorește ca firma de construcții să preia un proiect deja început, iar echipa noastră oferă consultanță și serviciile necesare în ambele cazuri. Construcțiile la roșu, la gri sau la cheie se află printre specialitățile noastre. Indiferent de stadiul în care se află ori se dorește a fi cartierul rezidențial, noi vom răspunde provocării.
4

Costuri complexe rezidențiale la cheie

Pentru consecvență și eficiență este indicat ca un asemenea proiect să se realizeze cu aceeași firmă de construcții. Un complex rezidențial la cheie este un proiect pe care orice firmă de construcții îl dorește în portofoliu, dar pe care puține îl pot realiza însă. Costurile variază în funcție de dimensiuni, complexitate și alți factori, iar echipamentele și forța de muncă necesare sunt doar două elemente de care constructorul trebuie să dispună.
Construcții civile
Construcțiile civile sunt construcțiile destinate traiului uman, iar scopul lor principal este să procure siguranță, comoditate și confort oamenilor care vor locui în ele. Echipa noastră realizează lucrări de infrastructură și suprastructură, având de fiecare dată în vedere calitatea execuției și a materialelor pentru a obține rezultatele dorite de fiecare client.
Construcții industriale
Construcțiile industriale reprezintă un segment important al domeniului construcțiilor și au o importanță majoră pentru procesele de producție și economie. În construcția lor se pune un accent deosebit pe elementele de structură, iar scopul lor principal este legat de funcționalitate. Aceste tipuri de construcții trebuie să ofere un mediu de lucru propice și siguranță oamenilor.
Consolidări și reabilitări
Consolidarea unei construcții este o operațiune complexă care are scopul de a mări rezistența unei clădiri de diferite dimensiuni. Acest proces implică proceduri specifice și este recomandat în cazurile clădirilor industriale. În multe situații este o varianță mai economică decât o construcție complet nouă.

De ce Staif Construct?

Punem preț pe calitatea cu care executăm lucrările de construcții, iar satisfacerea cerințelor și nevoilor clienților noștri este o motivație puternică pentru noi. Indiferent de tipul de construcție pe care clientul și-l dorește, noi urmărim cu atenție și construim cu dedicare viitoarea casă, vilă, bloc sau clădire de birouri. Nu facem rabat la calitate și ne dorim cele mai bune rezultate pentru fiecare client, tocmai de aceea punem la dispoziție o gamă completă de servicii și consultanță specializată.

AFLĂ MAI MULTE
Durabilitate
Profesionalism
Precizie