Experții tăi în construcții.

Ridicăm azi orizontul de mâine.

SOLICITĂ OFERTĂ

Case / Vile la roșu

Staif Construct asigură executarea lucrărilor de infrastructură și suprastructură, fără finisaje, la nivel profesional, garantând rezistență, siguranță și durabilitate.

1

Construcția unei case / vile la roșu

Ulterior obținerii actelor și aprobărilor necesare, construcția unei case la roșu începe cu săparea terenului conform proiectului. Se continuă cu montajul armăturilor din fier beton, montajul cofrajului, montarea conductelor pentru utilității, turnarea betonului, decofrarea, umplerea fundației cu pământ și pietriș, turnarea straturilor de termoizolare și hidroizolare și a plăcilor pentru fundație.
2

Materialele folosite pentru casă / vilă la roșu

Pentru construcția unei case la roșu se alege de regulă BCA sau cărămidă. Aceste materiale sunt rezistente și asigură durabilitate în fața factorilor externi. Structura de rezistență se realizează cu atenție din stâlpi, ziduri, planșee și grinzi, iar ulterior construirii ei, se ridică pereții casei, conform proiectului tehnic.
3

Prețul unei case / vile la roșu

Costul de construire a unei case la roșu este calculat în funcție de nevoile clientului și de terenul pe care se construiește. Materialele alese, terenul denivelat sau înclinat, sunt factori care duc la variații de preț. Stabilirea prețului se face în urma unei discuții cu echipa care proiectează casa sau vila.
4

Manopera pentru casă / vilă la roșu

Ridicarea unei case sau vile la roșu continuă conform planului stabilit. Dacă se dorește, se vor construi coșurile casei. Ulterior construcția continuă cu ridicarea scărilor și construirea unei mansarde sau a acoperișului. Toate se realizează cu precizie pentru a asigura rezistența construcției și un aspect plăcut.
Construcții civile
Construcțiile civile sunt construcțiile destinate traiului uman, iar scopul lor principal este să procure siguranță, comoditate și confort oamenilor care vor locui în ele. Echipa noastră realizează lucrări de infrastructură și suprastructură, având de fiecare dată în vedere calitatea execuției și a materialelor pentru a obține rezultatele dorite de fiecare client.
Construcții industriale
Construcțiile industriale reprezintă un segment important al domeniului construcțiilor și au o importanță majoră pentru procesele de producție și economie. În construcția lor se pune un accent deosebit pe elementele de structură, iar scopul lor principal este legat de funcționalitate. Aceste tipuri de construcții trebuie să ofere un mediu de lucru propice și siguranță oamenilor.
Consolidări și reabilitări
Consolidarea unei construcții este o operațiune complexă care are scopul de a mări rezistența unei clădiri de diferite dimensiuni. Acest proces implică proceduri specifice și este recomandat în cazurile clădirilor industriale. În multe situații este o varianță mai economică decât o construcție complet nouă.

De ce Staif Construct?

Punem preț pe calitatea cu care executăm lucrările de construcții, iar satisfacerea cerințelor și nevoilor clienților noștri este o motivație puternică pentru noi. Indiferent de tipul de construcție pe care clientul și-l dorește, noi urmărim cu atenție și construim cu dedicare viitoarea casă, vilă, bloc sau clădire de birouri. Nu facem rabat la calitate și ne dorim cele mai bune rezultate pentru fiecare client, tocmai de aceea punem la dispoziție o gamă completă de servicii și consultanță specializată.

AFLĂ MAI MULTE
Durabilitate
Profesionalism
Precizie