Experții tăi în construcții.

Ridicăm azi orizontul de mâine.

SOLICITĂ OFERTĂ

Blocuri la gri

Construcția unui bloc la gri necesită implicare și o execuție de înaltă calitate pentru ca toți viitorii proprietari de apartamente să beneficieze de comfort și calitate.

1

Elementele unui bloc la gri

Un bloc la gri, la fel ca orice altă construcție la gri, reprezintă acea etapă a procesului de construcție în care se realizează instalații electrice și sanitare, tencuiala de interior și exterior, se toarnă șape, compartimentări suplimentare sau placări cu rigips, se aplică hidroizolație la interior și exterior și se definitivează fațada clădirii. Toate acestea se realizează doar după ce construcția blocului a fost adusă în etapa la roșu.
2

Costurile unui bloc la gri

Prețul unui bloc la gri este influențat în mod direct de o multitudine de factori particulari pe care îi are fiecare proiect în parte. În funcție de specificațiile din planul blocului respectiv, de complexitatea proiectului, dimensiunile și amplasarea lui, prețul per metru pătrat poate fi diferit. Cantitatea de materiale necesară, dar și volumul de muncă pe care îl presupune blocul la gri sunt doi indicatori principali în determinarea prețului.
3

Construcția unui bloc la gri

După ce a fost finalizată etapa de construcție la roșu a blocului sau a complexului de blocuri, iar scheletul construcției a fost ridicat, începe construcția la gri. În această etapă se realizează sisteme ce țin de funcționalitatea clădirii și se conturează interiorul și exteriorul acesteia într-o proporție de aproximativ 75-80%. Lucrările se desfășoară conform indicațiilor din planul clădirii, iar calitatea serviciilor prestate trebuie să fie la cel mai înalt nivel.
4

Ai proiecte mari? Te susținem!

Echipa noastră este gata să susțină de la cele mai mici până la cele mai mari proiecte. Indiferent de mărimea și complexitatea proiectelor tale, noi te vom ajuta să le concretizezi. Termenele de execuție, prețurile și alte detalii legate de blocul sau complexele rezidențiale la gri pe care ți le dorești se stabilesc în urma solicitării unei oferte și a unei discuții personalizate.
Construcții civile
Construcțiile civile sunt construcțiile destinate traiului uman, iar scopul lor principal este să procure siguranță, comoditate și confort oamenilor care vor locui în ele. Echipa noastră realizează lucrări de infrastructură și suprastructură, având de fiecare dată în vedere calitatea execuției și a materialelor pentru a obține rezultatele dorite de fiecare client.
Construcții industriale
Construcțiile industriale reprezintă un segment important al domeniului construcțiilor și au o importanță majoră pentru procesele de producție și economie. În construcția lor se pune un accent deosebit pe elementele de structură, iar scopul lor principal este legat de funcționalitate. Aceste tipuri de construcții trebuie să ofere un mediu de lucru propice și siguranță oamenilor.
Consolidări și reabilitări
Consolidarea unei construcții este o operațiune complexă care are scopul de a mări rezistența unei clădiri de diferite dimensiuni. Acest proces implică proceduri specifice și este recomandat în cazurile clădirilor industriale. În multe situații este o varianță mai economică decât o construcție complet nouă.

De ce Staif Construct?

Punem preț pe calitatea cu care executăm lucrările de construcții, iar satisfacerea cerințelor și nevoilor clienților noștri este o motivație puternică pentru noi. Indiferent de tipul de construcție pe care clientul și-l dorește, noi urmărim cu atenție și construim cu dedicare viitoarea casă, vilă, bloc sau clădire de birouri. Nu facem rabat la calitate și ne dorim cele mai bune rezultate pentru fiecare client, tocmai de aceea punem la dispoziție o gamă completă de servicii și consultanță specializată.

AFLĂ MAI MULTE
Durabilitate
Profesionalism
Precizie